Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Baggi Men Finlandin verkkokauppaa koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta, toimitusta ja palautusta koskevat ehdot. Asiakas hyväksyy nämä ehdot käyttäessään verkkokauppaamme, rekisteröityessään asiakkaaksemme tai ostaessaan tuotteita verkkokaupastamme.

Verkkokaupan yhteystiedot: Baggi Men Finland, c/o Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy, Y-tunnus 2861941-1. Asiakaspalvelun yhteystiedot: info@baggimen.fi, puh +358505488445

Verkkokaupan sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Baggi Men Finlandille, jolla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Asiakas hyväksyy muutokset verkkokauppaa käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan sivustolla.

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusaika

Pyrimme toimimaan mahdollisimman ripeästi jotta saisit tuotteesi mahdollisimman pian. Tuotetta, jota löytyy varastosta lähetämme 1 – 4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.

Toimitustavat

Toimitustapamme ovat:

• nouto myymälästä

Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla kun tilauksesi on noudettavissa myymälästämme Itsenäisyydenkatu 18.

• nouto Postin toimipisteestä

Kirjekokoiset lähetykset toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoon. Pakettikokoiset lähetykset toimitetaan Postiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. HUOM! Posti säilyttää paketteja enää vain 7 päivää.

• nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Posti säilyttää paketteja enää vain 7 päivää. HUOM! Kirjekokoiset lähetykset toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoon.

Toimitamme tilauksesi toimitustavasta riippumatta ilman toimituskuluja.

Maksutavat 

Baggi Men Finland, c/o Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy, Y-tunnus 2861941-1 käyttää verkkokaupassaan Checkout-maksunvälityspalvelua. Tämä on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, siitä tiedät, että he ovat välittäneet maksusi meille.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-korteilla. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksamasi maksukorttimaksun suoraan meille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP ja Collector. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Valmistajan materiaalien / hintalappujen tulee olla edelleen kiinnitetty tuotteeseen. Tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen palautuksen yhteydessä. Jos haluat vaihtaa tuotteen, alkuperäinen tuote palautetaan, ja vaihtotuotteesta tehdään uusi tilaus.

Kaikki postitettavat palautukset ovat maksullisia. Liikkeeseen palauttaminen on maksutonta.

Täytäthän palautuksen mukaan aina palautuslomakkeen, joka toimitetaan tuotteesi mukana. Pyydämme ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (väärä koko, väärä tuote, ei vastannut odotuksia, tuote viottunut)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / yhteystiedot / tilausnumero)
  • Palautuksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle tarkistettuamme palautetun tuotteen. Mikäli maksu on tehty tilisiirtona, pyydämme ilmoittamaan rahojen palautusta varten tilinumeron.

Palautukset toimitetaan osoitteella:

Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy, c/o Baggi Men Finland, Palokärjentie 20, 36220 Kangasala. Tärkeää! Palautuslähetykseen kirjattava myös vastaanottajan sähköposti: info@baggimen.fi ja puhelinnumero +358505488445, jotta saamme pikaisesti ilmoituksen paketin saapumisesta postin noutopisteeseen. Posti säilyttää paketteja enää vain 7 päivää, saapumisilmoitus tarvitaan sähköpostitse tai tekstiviestillä, jotta paketti ei ehdi lähteä palautumaan asiakkaalle.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen info@baggimen.fi.

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, ilmoitathan asiasta viipymättä Baggi Men Finland-verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@baggimen.fi tai puhelimitse 050-5488445, niin korjaamme asian.